برگزاری دوازدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران

دوازدهمین مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران با حضور رییس دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از صاحبنظران و استادان مطرح ایران و جهان در عرصه رباتیک روز سه شنبه در محل نمایشگاه‌های بین المللی تهران آغاز به کار کرد.

افتتاحیه رسمی دوازدهمین مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران روز سه شنبه با شروع رقابتهای بخش دانش آموزی برگزار شد.
 در این دوره از مسابقات، ۶۹۷ تیم از ایران و کشورهای مختلف ثبت نام کرده بودند که پس از مرحله ارزیابی کیفی، ۳۷۸ تیم از ۱۴ کشور جهان برای حضور در رقابتهای نهایی انتخاب و معرفی شدند.
 در مسابقات امسال، تیم‌هایی از کشورهای آمریکا، آلمان، هند، ژاپن، چین، سنگاپور، کره جنوبی، هلند، پاکستان، مکزیک، انگلستان، ترکیه، پرو و ایران حضور دارند.
 


رقابتهای دوازدهمین مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران در سه بخش دانشجویی، شبیه سازی و دانش آموزی صورت می‌گیرد.
 ۱۶۷ تیم دانش آموزی در هفت لیگ سبک وزن، وزن آزاد، امداد مقدماتی، امداد پیشرفته الف، امداد پیشرفته ب، فضای مشترک و نوآوری در ربات‌ها از امروز با حضور در سالن‌های شماره ۷، ۶ و ۲۷ نمایشگاه‌های بین المللی تهران در مدت چهار روز به مصاف یکدیگر خواهند رفت.
 رقابتهای بخش دانشجویی این دوره از مسابقات ربوکاپ آزاد ایران نیز با حضور ۱۳۹ تیم از ایران و ۲۱ تیم خارجی از فردا، ۱۶ فروردین ماه در سالنهای ۸ و ۹ آغاز خواهد شد.

 


 مسابقات بخش دانشجویی مسابقات ربوکاپ امسال در ۱۱ لیگ شامل رباتهای انسان نما، رباتهای فوتبالیست سایز کوچک، رباتهای فوتبالیست سایز متوسط، ربات استاندارد پلت فرم، ربات زیردریایی، ربات خانگی، ربات‌های مین یاب، رباتهای امدادگر واقعی، ربات صنعتی، ربات پرنده و نوآوری در ربات‌ها برگزار می‌شود.
 در بخش شبیه سازی نیز ۳۶ تیم از ایران و ۱۵ تیم از دیگر کشور‌ها در رقابتهای چهار لیگ شبیه ساز امداد و نجات، فوتبال دو بعدی، فوتبال سه بعدی و رباتهای مجازی حضور دارند.
 
دوازدهمین مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران به همت کمیته ملی ربوکاپ ایران و همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین و معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی تدارک یافته است و رقابتهای آن تا روز جمعه، ۱۸ فروردین ماه ادامه خواهد داشت.

 

کلید واژه ها

رباتیک

مسابقه

دانش آموز

دانشجو

نمایشگاه

تهران

نویسنده:

مهدیه فرح آبادی

پست قبلی

تولید و اشتغال با مدارس توانمند

پست بعدی

راهکارهای عملی تمرکز حواس - راهکار عملی اول

در همین رابطه بخوانید :

درباره این مطلب دیدگاهی بنویسید...

نام :
وب سایت :
دیدگاه :
پست الکترونیک :
نشانی پست الکترونیک شما نمایش داده نخواهد شد.